Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Ομάδα Εργασίας/ Διημερίδα Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. 15-16 Φεβρουαρίου‪Επιστημονική Διημερίδα
"Σχολείο, Οικογένεια, Κοινότητα. Πρόληψη και Ψυχοθεραπευτικές Παρεμβάσεις σε Παιδιά Σχολικής και Εφηβικής Ηλικίας”
15-16 Φεβρουαρίου 2013, Αθήνα
‪‪Ξενοδοχείο  Divani Palace Acropolis Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, θα πραγματοποιηθεί ομάδα εργασίας (Workshop), στην καινοτόμο μέθοδο ψυχο-εκπαίδευσης: “Το Πρόγραμμα Ανθεκτικότητας (The Resilience Progam, RP)”, του ειδικού από τη Δανία Poul Lundgaard Bak, που έχει ως στόχο την αύξηση της ψυχικής ανθεκτικότητας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ομάδα εργασίας είναι περιορισμένος και η επιλογή θα γίνει μέσω αξιολόγησης βιογραφικού σημειώματος, το οποίο καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mbtschools.gr@gmail.com με την ένδειξη «για συμμετοχή στην ομάδα εργασίας: Πρόγραμμα Ανθεκτικότητας». Η ομάδα εργασίας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στα Αγγλικά.

Η διημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, καθώς και σε όσους δουλεύουν με παιδιά και εφήβους και ενδιαφέρονται για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων γενικότερα. 


Για περισσότερες πληροφορίες και νεότερες ανακοινώσεις  μπορείτε να επισκέφτεστε το blog του Προγράμματος Παρέμβασης:epsype-mbt.blogspot.gr  και την ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. www.epsype.gr

Δηλώστε συμμετοχή στο mbtschools.gr@gmail.com 

Διοργάνωση: Δωρητής:


 

Χορηγός Επικοινωνίας: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου